Ενοικιάσεις ακινήτων

rental services

Πόσες φορές ταλαιπωρηθήκατε με άσκοπες υποδείξεις στην προσπάθεια σας να βρείτε το κατάλληλο ακίνητο ή ενοικιαστή;

Η εξοικείωσή μας με τον τομέα των ενοικιάσεων, ο επαγγελματισμός και η προσεκτική επιλογή των ακινήτων μας, εγγυώνται μια θετική εμπειρία τόσο για τους μισθωτές όσο και για τους ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύονται. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών ενοικιαζόμενων ακινήτων και προσπαθούμε να σας απαλλάξουμε από το άγχος της εύρεσης ακινήτου κάνοντας τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη. Ανακαλύψτε πόσο εύκολη μπορεί να είναι ή μίσθωση μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου έχοντας έναν έμπιστο συνεργάτη στο πλευρό σας όπως η Quest.

Ακριβής εκτίμηση με την καλύτερη δυνατή τιμή

Έχουμε πραγματοποιήσει άφθονες εκτιμήσεις παρέχοντάς μας βαθιά γνώση γύρω από τις τιμές που μπορούν να επιτευχθούν. Η εκτίμηση τιμής δεν στηρίζεται μόνο στο ίδιο το ακίνητο αλλά λαμβάνονται υπόψη μια σειρά από παράγοντες όπως η τοποθεσία, τα οφέλη της περιοχής, η ζήτηση κτλ., ώστε να επιτύχουμε για εσάς το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με συνέπεια την επιτυχή ενοικίαση του ακινήτου σας.

Ταχύτατη εξυπηρέτηση

Φροντίζουμε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος από την κυκλοφορία του ακινήτου σας στην αγορά ώστε να μην χάνετε εισοδήματα από το ακίνητο σας. Στην τελική αυτό που χρειάζεται ένας εκμισθωτής είναι ένας έμπειρος και ενεργός μεσίτης που να μπορείτε να τον εμπιστευθείτε ώστε η ιδιοκτησία σας να μισθώνεται το συντομότερο και με τους σωστούς ενοικιαστές.

Βολικές ώρες λειτουργίας

Κατανοούμε το βεβαρημένο πρόγραμμά σας γι’ αυτό και είμαστε διαθέσιμοι οποιαδήποτε μέρα και ώρα, κατόπιν αιτήματος,  να προγραμματίσουμε επίσκεψη σε ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Αποτελεσματικό μάρκετινγκ

Η ενοικίαση ενός ακινήτου αφορά την ταχύτητα, την παρουσίαση και την ποιότητα των πληροφοριών που μεταφέρονται. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες διεθνώς και σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ίντερνετ η ιδιοκτησία σας έχει την έκθεση και την προσοχή που της αρμόζει. Η ομάδα μας διασφαλίζει την  άμεση επικοινωνία με δυνητικούς ενοικιαστές σε αναμονή, καθώς επίσης την προβολή του ακινήτου σας στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες ώρες από την επίσκεψη μας στον χώρο σας ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Επαγγελματική προβολή

Εκπαιδευόμαστε συνεχώς και ενημερωνόμαστε για τις ποιο πρόσφατες τεχνικές που μπορούμε να εφαρμόσουμε ώστε η ιδιοκτησία σας να αξιοποιείται στο έπακρο μέσω ποιοτικών εικόνων και λεπτομερών περιγραφών.

Αποκλειστικοί μισθωτές

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες και οργανισμούς που μας εμπιστεύονται για να στεγάσουν τους υπαλλήλους τους. Μέσω αυτών των εταιρειών και οργανισμών εξυπηρετούμε έναν σημαντικό αριθμό ανθρώπων που αναζητούν ακίνητα στην περιοχή μας και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για τις παροχές που τους παρέχονται.

Νόμιμα έγγραφα

Οι συμφωνίες μίσθωσης που καταρτίζουμε είναι νομικά δεσμευτικές και συμμορφώνονται πλήρως με τις πιο ενημερωμένες νομοθετικές και κανονιστικές αλλαγές.

Σταθερή επικοινωνία

Πιστεύουμε ότι η σαφής και διαφανής επικοινωνία είναι επιτακτική όταν προχωράμε με την ενοικίαση ενός ακινήτου, γι’ αυτό και σας προσφέρουμε μια απλή και ευέλικτη υπηρεσία που σας κρατά εμπλεκόμενους και ενημερωμένους on time για τυχόν βασικές εξελίξεις.


Επιθυμείτε την ενοικίαση ενός ακινήτου σας? Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας


Επικοινωνήστε μαζί μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Βρείτε το ακίνητο που ψάχνετε ή αναθέστε μας το ακίνητό σας.

Συνεργάτες και πελάτες μας

προτιμούμε τους καλύτερους γιατί μας εμπιστεύονται οι καλύτεροι.

Σχετικά με εμάς

Η Quest real estate έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη και ειδικεύεται στην παροχή διαμεσολάβησης για την αγοραπωλησία ή μίσθωση ακινήτων στην περιοχή της Θράκης και ειδικότερα στο Ν. Έβρου.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Ελευθερίου Βενιζέλου 40, Αλεξανδρουπολη 68100

Συνδεθείτε μαζί μας