Διαχείριση βραχυχρόνιων μισθώσεων

Την τελευταία δεκαετία οι βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά, αφού ιστότοποι όπως το Airbnb.com λειτουργούν συνδέοντας άτομα που αναζητούν ένα μέρος για να μείνουν με ιδιοκτήτες σπιτιού που είναι πρόθυμοι να νοικιάσουν το σπίτι τους ή ένα τμήμα αυτού.

Παρακολουθώντας το επιτυχές αυτό μοντέλο, δημιουργήσαμε την Questbnb, μια ανεξάρτητη εταιρία διαχείρισης ακινήτων, η οποία εξειδικεύεται στις υπηρεσίες φιλοξενίας για τις περιοχές της Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης, Ξάνθης και Καβάλας. Η εταιρεία μας προσφέρει την ποιο αποτελεσματική και ασφαλή υπηρεσία σε ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης των ακινήτων τους θέλουν να επιτύχουν αύξηση του εισοδήματος τους αλλά και να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο χωρίς να χάνουν το δικαίωμα χρήσης του ακινήτου τους. 

Στην questbnb είμαστε φιλόξενοι, αναλυτικοί, επινοητικοί και μεθοδικοί με ό, τι κάνουμε. Η εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων και της τοπικής αγοράς, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο μας προσωπικό στον τομέα της φιλοξενίας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα ευέλικτο πλάνο επαγγελματικών υπηρεσιών στου ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες τους.


Κλείστε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μας για να συζητήσουμε πώς θα μπορούσε το ακίνητό σας να μετατραπεί σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Βρείτε το ακίνητο που ψάχνετε ή αναθέστε μας το ακίνητό σας.

Συνεργάτες και πελάτες μας

προτιμούμε τους καλύτερους γιατί μας εμπιστεύονται οι καλύτεροι.

Σχετικά με εμάς

Η Quest real estate έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη και ειδικεύεται στην παροχή διαμεσολάβησης για την αγοραπωλησία ή μίσθωση ακινήτων στην περιοχή της Θράκης και ειδικότερα στο Ν. Έβρου.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Ελευθερίου Βενιζέλου 40, Αλεξανδρουπολη 68100

Συνδεθείτε μαζί μας