Πωλήσεις ακινήτων

Συχνά ακούμε να λένε πως  η διαδικασία πώλησης ενός ακινήτου είναι αγχωτική και εκφοβιστική. Με εμάς συνεργάτη σας δεν χρειάζεται να είναι

Γνωρίζετε εξ αρχής με ποιον συνεργαζόσαστε και είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Τα 10 και πλέον έτη παρουσίας μας στον χώρο των ακινήτων, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη βάση δεδομένων επενδυτών και αγοραστών τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό  την οποία και αξιοποιούμε προς όφελος των πελατών μας για αμεσότερα αποτελέσματα.

Αναγνωρίζουμε πως ο κλάδος μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός γι αυτό και χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους και ότι νεότερο έχει να προσφέρει η ψηφιακή εποχή στον χώρο των ακινήτων προς όφελος των πελατών μας. Έχουμε παρουσία στα μεγαλύτερα portals ακινήτων παγκοσμίως για την αποτελεσματικότερη προώθηση του ακινήτου σας φέρνοντας τους αγοραστές ποιο κοντά σας με το πάτημα μόνο ενός πλήκτρου.

Διαθέτουμε ένα δυναμικό τμήμα marketing που ασχολείται αποκλειστικά με την στόχευση κοινού για την προώθηση του ακινήτου σας και σας παρέχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στατιστικά δεδομένα ώστε να έχετε επίγνωση των εργασιών που πραγματοποιούμε για εσάς. 

Είμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί με το υλικό προβολής των ακινήτων γι αυτό και συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες του είδους ώστε να διασφαλίσουμε πως η ιδιοκτησία σας αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενημερώνεστε άμεσα μέσω του κινητού σας για τις υποδείξεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο ακίνητο σας και έχετε στη διάθεση σας λίστα με τα στοιχεία και τις απαντήσεις των υποψήφιων αγοραστών.

Γνωρίζουμε την αγορά και μπορούμε να σας κατατοπίσουμε ανά πάσα στιγμή για τις διακυμάνσεις της. Είμαστε γνωστοί για την παροχή ενημερωμένων και ρεαλιστικών αποτιμήσεων.

Διαθέτουμε τους πλέον κατάλληλους εξωτερικούς συνεργάτες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης του ακινήτου σας σύμφωνα με τις ποιο πρόσφατες διατάξεις και αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση χωρίς περιττά άγχη για εσάς. 

Κάθε ακίνητο είναι ξεχωριστό και πρέπει να διαθέτει ξεχωριστή στρατηγική. Το ατελείωτο πάθος μας και ο ενθουσιασμός για την δουλειά μας, μας καθιστά ιδανικούς να σας εκπροσωπήσουμε.


Επιθυμείτε την πώληση ενός ακινήτου σας? Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας 


Επικοινωνήστε μαζί μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Βρείτε το ακίνητο που ψάχνετε ή αναθέστε μας το ακίνητό σας.

Συνεργάτες και πελάτες μας

προτιμούμε τους καλύτερους γιατί μας εμπιστεύονται οι καλύτεροι.

Σχετικά με εμάς

Η Quest real estate έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη και ειδικεύεται στην παροχή διαμεσολάβησης για την αγοραπωλησία ή μίσθωση ακινήτων στην περιοχή της Θράκης και ειδικότερα στο Ν. Έβρου.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Ελευθερίου Βενιζέλου 40, Αλεξανδρουπολη 68100

Συνδεθείτε μαζί μας